barnamenevis2019

اخبار دنیای برنامه نویسی

barnamenevis2019

اخبار دنیای برنامه نویسی

  • ۰
  • ۰

فریم ورک چیست؟
Framework Framework یک چارچوب نرم افزاری ، مجموعه ای از کتابخانه های برنامه نویسی و احتمالاً مجموعه قوانینی برای برنامه نویسان است. به عنوان مثال .NET Framework یک محصول مایکروسافت است که شامل هزاران کتابخانه کوچک با قوانین و ابزار برنامه نویسان مختلف است.


یک چارچوب یا فریم ورک به برنامه نویسان کمک می کند تا کد کمتری بنویسند و در مدت زمان کمتری نتیجه بهتری بگیرند. در زمینه .NET Framework و ماشین های مجازی مشابه Java ، این امکان نیز وجود دارد که برنامه های نوشته شده به طور مشابه در سیستم عامل های مختلف اجرا شوند.

 

فریم ورک برنامه نویسی:
علاوه بر مثالهای فوق در مورد عمل به عنوان واسطه بین سیستم عامل و برنامه نویس ، می توان از طریق دیگر چارچوب را نیز مشاهده کرد. توسعه دهندگان بدون توجه به زبان برنامه نویسی که روی آن کار می کنند با یک چارچوب برنامه نویسی روبرو می شوند. این چارچوب ها مجموعه ای از کد از پیش ساخته شده ، کتابخانه های برنامه نویسی و قوانین توسعه نرم افزار است.

 

فریم ورک های مختلفی برای طراحی سایت زبان PHP وجود دارد. فریم ورک های کیک مانند PHP ، Zend ، Symphony ، Larval از این قبیل فریم ورک ها هستند. این فریم ورک ها به برنامه نویسان کمک می کند تا بسیاری از کدهای تکراری مورد نیاز اکثر برنامه نویسان را ننویسند. قوانین چارچوب امنیت را بهبود می بخشد ، توسعه را تسریع می کند و همچنین به بهبود گسترش کد کمک می کند.

 

ساختار MVC در چارچوب یا فریم ورک ها:

هنگام کار با فریم ورک ها از اصطلاح MVC یا Model View Controller استفاده می شود. این عبارت شکل خاصی از ترکیب کد برنامه نویسی است. در این چارچوب ، کد برنامه به سه قسمت تقسیم می شود. با تقسیم و طبقه بندی کد ، برنامه به سه لایه جداگانه تقسیم می شود. برنامه نویسی لایه مزایای زیادی دارد و در این مقاله به آن پرداخته نمی شود. در اینجا فقط یک نکته را می توان بیان کرد که در برنامه نویسی MVC ، بخش مدل وظیفه ذخیره و بازیابی اطلاعات را دارد ، قسمت view وظیفه نمایش اطلاعات به کاربر و قسمت کنترل کننده نیز دریافت اطلاعات از کاربر است. مسئول و مسئول پردازش است.

 

بسیاری از چارچوب های برنامه نویسی شامل ابزاری به نام ORM یا Object-Relation Mapping است که برای بهبود روش تعامل شما با پایگاه داده طراحی شده است. پاسخ کلی به این سوال که آیا استفاده از فریم ورک در برنامه نویسی خوب است یا خیر؟ می توان گفت بله ، به طور کلی خوب است. کاهش زمان توسعه و افزایش مقیاس پذیری مزایای زیادی را هنگام برنامه نویسی و طراحی سایت به شما می دهد. نوشتن سیستم عامل هایی مانند جاوا و NET نیز می تواند از نظر اقتصادی مهم باشد ، نوشتن همزمان و اجرای همزمان بیش از یک سیستم عامل.

استفاده از فریم ورک می تواند گزینه ای عالی باشد ، به جز موارد خاص و برنامه های خاص ، برنامه نویسی و طراحی سایت با فریم ورک. یک نکته مهم و کاربردی هنگام برنامه نویسی انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی و انتخاب چارچوب مناسب است که به دانش و تجربه زیادی نیاز دارد.

 

در PHP فریم ورک ها بسیار متنوع و قدرتمند هستند. مانند چارچوب:

  • لاراول
  • سیمفونی
  • زند فریم‌ورک
  • کیک
  • Codeigniter

چارچوب های قدرتمندی نیز در زبان پایتون وجود دارد که معروف ترین آنها Jhango است.

زبان روبی همچنین از چهارچوبی قدرتمند به نام Rally on Rail استفاده می کند.

 

منابع:   https://bit.ly/391v0Lo

 

 

 

  • ۹۹/۰۸/۲۹
  • پویا رزمدیده

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی